BMW

BMW Serie 3 Sedan

This slideshow requires JavaScript.

Orginalan od 1975 godine: BMW Serije 3 prestavlja otelotvorenje sportskog sedana. U šestoj generaciji ova neodoljiva kombinacija dinamičnog dizajna, neverovatne pokretljivosti i odlične svakodnevne parktičnosti je impresivna kao nikad do sad. Optimalna raspodela težine, klasični pogon na zadnjim točkovima i snažni i efikasni benzinski motori sa BMW EfficientDynamics tehnologijom garantuju izvanrednu dinamičnost i malu potrošnju goriva. Inteligentni BMW xDrive sistem pogona na svim točkovima garantuje najbolje moguće prianjanje u svakom trenutku. Sa opciopnalnim Sport Line, Luxury Line ili M Sport paketima opreme možete prilagoditi vaš BMW Serije 3 Sedan prema vašim potrebama i željama.

BMW M5 Limusine

This slideshow requires JavaScript.

Sada već u petoj generaciji, BMW M5 Sedan i dalje predstavlja otelotvorenje čistog atletskog duha. Beskompromisne performanse postavljaju ga ubedljivo na vrh, s obzirom na to kako dosledno savlađuje svaki izazov. Kada M TwinPower Turbo V8 benzinski motor i vešanje visokih performansi pokažu svoj pravi karakter, uskoro postaje očigledno da ovaj Sedan ima gene iz automoto sporta.

BMW M5 Sedan. Elegantni sportista čije su impresivne mogućnosti očigledne na prvi pogled. Dizajn vozila koji koristi samo najviše standarde kao merilo. Atmosfera automoto sporta sa faktorom dobrog raspoloženja: inspiracija koju evocira BMW M5 Sedan spolja neprimetno se nastavlja kada se vrata otvore. Unutrašnjost je usmerena ka savršenoj kontroli ogromnih performansi ovog sportskog automobila dok, u isto vreme, vozač uživa u svakom kilometru.

BMW Serie 7 Sedan

This slideshow requires JavaScript.

Novi BMW Serije 7 predstavlja našu viziju modernog luksuza. Mi smatramo tehničke inovacije i kvalitet svih detalja kao nezamenljive kao emotivan oblik jezika i atmosfere dobrostanja unutrašnjosti. Tokom procesa dizajniranja, mi se bavimo idejom „Tehnološke poezije“ – osećaja savršene interakcije između napredne tehnologije i njenog pretakanja u dizajn.

BMW Serije 7 proširuje tipično BMW uživanje u vožnji kako bi obihvatilo osećaj užitka kada vas neko vozi. Putnici koji sede na luksuznim zadnjim sedištima uživaju u prostranosti. Sa aktivnom tehnologijom šasije koju Executive Drive Pro opcija nudi iskustvo u vižnji i neograničenu udobnost i dinamičnost u svakoj situaciji, funkcije ambijentalnog osvetljenja i inovativnu udobnost i funkcije zabave koji garantuju izvanredan nivo uživanja u opuštenoj vožnji.

BMW i8

This slideshow requires JavaScript.

Sasvim nov koncept sportskog automobila. Efikasniji – na primer zahvaljujući inteligentnoj lakoj konstrukciji sa karbonom i aerodinamičnim dizajnom. Održiviji – sa veoma efikasnom tehnologijom BMW ePogona i materijalima u unutrašnjosti pogodnim za recikliranje. Bez odricanja od dinamike i sportskog izgleda. Bez kompromisa, umesto toga sa optimalnom kombinacijom uživanja i odgovornosti u vožnji. BMW i8 je plug-in hibrid koji spaja prednosti inovativnih tehnologija elektromotora i motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Rezultat je izvanredno vozačko iskustvo – sa izuzetno niskom potrošnjom i emisijama,

Sportski automobil na prvi pogled. Krajnje nizak i širok kad se gleda spreda, ravne siluete, moćno izvajanih površina i preciznih kontura. Kad se pogleda pobliže, domišljato nov koncept vozila. Sa dizajnom posvećenim jednoj svrsi. Održivost i efikasnost u sprezi sa dinamikom i sportskim izgledom. Na putu, BMW i8 pokazuje isprepletanost tih ideala: prianja uz tle bez premca, kao što i očekujete od BMW-a.

Advertisements